travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Deze trip naar de Deep South brengt je naar het hart van de Amerikaanse muziek. Van Blues tot Jazz en van Country tot Dixie en nog veel meer. Geniet van de Blues en Jazz in de diverse leuke cafés in Dallas. De stad Austin brengt Country, Blues en Rock en ontdek waarom Austin de bijnaam heeft van ‘Live Music Capital of the World’. Combineer de San Antonio River Walk met de beste Tejano en Heavy Metal, maar ook de Jazz en Blues. Geniet in Houston van de muziek op Main Street in de avond. Rijd via de Gulf Coast richting Port Arthur en Lafayette, waar je kunt genieten van zowel Cajun muziek als Cajun food. In de openlucht restaurants in de French Quarter van New Orleans komen tijdens het diner allerlei soorten muziek voorbij. Ervaar de Mississippi Blues Trail in het Mississippi Delta gebied. En uiteraard een bezoek aan de geboorteplaats van Elvis Presley in Tupelo hoort er ook bij. Voel de jazz in Birmingham. Atlanta, een bestemming beroemd om de hedendaagse Hip-Hop en Rhythm and Blues. Ervaar de beat in Ragtime en Jazz in Charleston.

Fly/drive buiten Europa

Zuid-Afrika

Verken het adembenemende noorden van Zuid-Afrika tijdens een onvergetelijke fly and drive reis langs betoverende bestemmingen. Begin je avontuur in Johannesburg een bruisende metropool met een rijke geschiedenis.

Lees verder »
Fly/drive buiten Europa

Mexico

Ontdek de magie van Mexico tijdens een onvergetelijke fly and drive-reis door de betoverende regio Yucatán. Begin je avontuur in het bruisende Cancun met zijn

Lees verder »