travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Zoekt u een fijne plek om te genieten van zon, zee en een schitterend strand? Dan bent u op Aruba aan het goede adres. Lange poederzachte stranden witter dan wit en mooie kleine baaien tussen kalkstenen kliffen wisselen elkaar af. Het zeewater heeft een aangename temperatuur van gemiddeld 29 graden Celsius en de onderwaterwereld is kleurrijk. Op het water zijn vele watersportactiviteiten te ondernemen.

Verken natuurwonderen zoals de Fontein grot en de Natural Pool, of het nationaal park Arikok. De overgang in dit nationale park van schitterend zandstrand naar ruig woestijnland met torenhoge groene cactussen en kalkstenen kliffen is uniek.

Drink een vrolijke cocktail met de voetjes in het zand, geniet van het typisch Antilliaanse kaasgerecht Keshi Yena, of eet vis recht uit zee. Naast de Antilliaanse keuken vindt u ook de Spaanse, Afrikaanse en Aziatische keuken terug. Genoeg om uit te kiezen dus.

Aruba bruist volop en biedt als vakantieland oneindig veel leuke uitstapjes en bezienswaardigheden. Je vakantie vieren op Aruba is altijd een goed idee!

Huwelijksreizen

Dublin – Ierland

Dublin is de hoofdstad van Ierland en de grootste stad van het land. Het is ook de stad waar het Ierse parlement zetelt. De stad heeft een lang en roemrucht verleden en dat heeft zeker zijn sporen achtergelaten in de stad.

Lees verder »
Huwelijksreizen

Zuid Italië

Een betoverende luxe rondreis door Zuid-Italië wacht op jullie tijdens deze romantische (huwelijks)reis. De reis begint in het betoverende Sorrento, met zijn adembenemende uitzichten over de baai van Napels.

Lees verder »