travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Eilandhoppen door Griekenland biedt een prachtige reis langs betoverende locaties. Beginnend met 2 nachten in Athene, de bruisende hoofdstad doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Verken de majestueuze Akropolis en proef de levendige sfeer van de Plaka-wijk. Vervolgens naar Paros, een Cycladisch juweel met pittoreske dorpjes en prachtige stranden. Dwaal door smalle straatjes, bewonder de witgekalkte huizen en geniet van de heerlijke lokale keuken. Eindig de reis op het iconische Santorini, bekend om zijn adembenemende zonsondergangen en betoverende uitzichten over de caldera. Verken de charmante dorpjes met blauwe koepels en ontspan op de zwarte zandstranden.

Deze reis biedt een perfecte balans tussen geschiedenis, natuurlijke schoonheid en de betoverende Griekse cultuur, waarbij elk eiland zijn eigen unieke charme toevoegt aan je onvergetelijke ervaring.

Eilandhoppen

Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife – Canarische Eilanden

Eilandhoppen langs Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife op de Canarische Eilanden biedt een boeiende ultieme vakantie-ervaring. Startend op het unieke Lanzarote, verken je de betoverende landschappen, zoals de maanachtige Timanfaya-vulkaan en de architecturale wonderen van César Manrique.

Lees verder »
Eilandhoppen

Corsica en Sardinie

Corsica, met zijn ruige bergen en schilderachtige dorpjes, nodigt uit tot avontuurlijke verkenningen. De schitterende baaien en historische steden creëren een unieke sfeer. Van de historische charme van Dijon tot de mediterrane pracht van Toulon, voert deze reis door pittoreske landschappen en culturele schatten.

Lees verder »