travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Athene is een van de oudste steden van Europa en perfect voor een stedentrip, in welk seizoen dan ook. Athene lijkt wel een openluchtmuseum. En wat ook zo fijn is, de leukste wijken zijn allemaal te belopen. Flaneren, op zoek naar cultuur, lekker eten, de stad verkennen; alles kan hier. En weet je dat je op een half uurtje afstand, heerlijk aan het strand kan liggen. Een half uurtje met de bus en je staat met je voeten in de zee.

De accommodaties hier zijn beschikbaar voor alle budgetten; hippe hotels, mooie appartementen, luxe tot budget. Ik ben zelf enorm verliefd op de wijk Plaka!

Stedentrips

Montreal

Veel mensen kiezen als stedentrip naar Noord Amerika vaak voor New York. En natuurlijk is New York altijd een goed idee maar denk ook eens aan de heerlijke Canadese stad Montreal. Want het hippe Montreal is ‘hot’.

Lees verder »
Stedentrips

Krakau

Krakau is een hele mooie stad in het zuiden van Polen. Een stad die nauwelijks aangetast is tijdens de 2de wereldoorlog en dan ook echt een oude binnenstad heeft. De vele musea en bezienswaardigheden in Krakau hebben ervoor gezorgd dat Krakau vandaag de dag één van de populairste bestemmingen is voor een stedentrip binnen Europa.

Lees verder »