travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Corsica, met zijn ruige bergen en schilderachtige dorpjes, nodigt uit tot avontuurlijke verkenningen. De schitterende baaien en historische steden creëren een unieke sfeer. Van de historische charme van Dijon tot de mediterrane pracht van Toulon, voert deze reis door pittoreske landschappen en culturele schatten. In Bastia en Calvi op Corsica kunnen adembenemende stranden en een rijke geschiedenis worden verkend, terwijl Porto Vecchio en Bonifacio met hun ruige kliffen en adembenemende uitzichten indruk maken.

Overstekend naar Sardinië, betovert Santa Teresa di Gallura met zijn schilderachtige charme, terwijl Alghero een mix van Catalaanse en Italiaanse invloeden biedt. De route vervolgt langs de kusten van Chia en Sardegna Sud, waar verbluffende stranden zich vermengen met cultuur. Orosei’s grillige kustlijn en Golfo Aranci’s kustpracht zijn.

Sardinië, bekend om zijn turquoise wateren en witte zandstranden, is eveneens een paradijs voor natuurliefhebbers. Het eiland biedt een mix van mediterrane cultuur en archeologische schatten, waaronder de mysterieuze nuraghi-torens. Tijdens de reis kunnen reizigers genieten van heerlijke lokale gerechten en wijnen. Het is aan te raden om de typische smaken te proeven in de plaatselijke tavernes. Een avontuurlijke autovakantie naar Corsica en Sardinië biedt de vrijheid om op eigen tempo te verkennen en te genieten van de spectaculaire landschappen en unieke culturele ervaringen.

Na de overtocht naar Livorno, omarmen de Cinque Terre dorpen reizigers met kleurrijke huizen en kliffen. De reis sluit af in Strasbourg, waar vakwerkhuizen en kanalen de sfeer bepalen. Deze autorondreis van Dijon naar Strasbourg is een epische reis vol variatie, van het culturele erfgoed tot de natuurlijke pracht van kusten en bergen, die de harten van reizigers zeker zal veroveren met onvergetelijke herinneringen.

Eilandhoppen

Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife – Canarische Eilanden

Eilandhoppen langs Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife op de Canarische Eilanden biedt een boeiende ultieme vakantie-ervaring. Startend op het unieke Lanzarote, verken je de betoverende landschappen, zoals de maanachtige Timanfaya-vulkaan en de architecturale wonderen van César Manrique.

Lees verder »
Eilandhoppen

Athene, Paros en Santorini

Eilandhoppen door Griekenland biedt een prachtige reis langs betoverende locaties. Beginnend met 2 nachten in Athene, de bruisende hoofdstad doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Verken de majestueuze Akropolis en proef de levendige sfeer van de Plaka-wijk.

Lees verder »