travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Dublin is de hoofdstad van Ierland en de grootste stad van het land. Het is ook de stad waar het Ierse parlement zetelt. De stad heeft een lang en roemrucht verleden en dat heeft zeker zijn sporen achtergelaten in de stad. Het is ook de stad van vernieuwing met grote ambitieuze nieuwbouwprojecten, zoals de ‘Docklands’. Hierdoor is Dublin een unieke stad die zeker op je lijstje voor stedentrips zou moeten staan. Het is het totaalpakket dat Dublin te bieden heeft en de stad interessant maakt. Zo zijn er enkele prachtige musea en theaters te vinden en kun je op meerdere plaatsen in de stad van een heerlijk Iers biertje genieten. In de stad zijn nog veel invloeden te vinden uit de tijd toen de stad nog onderdeel was van het Britse Koninkrijk. Het meest opvallende overblijfsel is het feit dat er nog steeds links gereden wordt.

Huwelijksreizen

Zuid Italië

Een betoverende luxe rondreis door Zuid-Italië wacht op jullie tijdens deze romantische (huwelijks)reis. De reis begint in het betoverende Sorrento, met zijn adembenemende uitzichten over de baai van Napels.

Lees verder »
Huwelijksreizen

Aruba

Zoekt u een fijne plek om te genieten van zon, zee en een schitterend strand? Dan bent u op Aruba aan het goede adres. Lange poederzachte stranden witter dan wit en mooie kleine baaien tussen kalkstenen kliffen wisselen elkaar af.

Lees verder »