travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Verken de rijke geschiedenis en betoverende landschappen van de Peloponnesos tijdens een onvergetelijke fly and drive reis. Begin je avontuur in de levendige stad Athene waar oude ruïnes en moderne flair samenkomen. Reis verder naar Nauplia, een pittoreske havenstad met charmante straatjes en historische gebouwen. Ontdek het mystieke Monemvasia, een spectaculaire vestingstad die uit de zee oprijst. Bezoek Mistra, een goed bewaard gebleven middeleeuwse nederzetting met prachtige Byzantijnse architectuur. Geniet van de prachtige kustlijn van Pylos en bewonder de oude ruïnes van Olympia, de geboorteplaats van de Olympische Spelen. Vervolg je reis naar Patras, een levendige stad met een bruisende sfeer.Terug in Athene kun je genieten van de iconische bezienswaardigheden zoals de Akropolis en het Parthenon voordat je je reis afsluit. Met een fly and drive heb je de vrijheid om op eigen tempo te verkennen en te genieten van de schatten van de Peloponnesos, variërend van historische sites tot prachtige kustlandschappen.

Fly/drive Europa

Noorwegen

Verken het adembenemende landschap van de Lofoten-eilanden in Noorwegen tijdens een onvergetelijke fly and drive-reis. Begin je avontuur in Evenes, omringd door fjorden en bergen voordat je je reis voortzet naar het schilderachtige vissersdorp Reine

Lees verder »
Fly/drive Europa

Portugal

Een onvergetelijke fly/drive avontuur wacht op je terwijl je van het noorden naar het zuiden van Portugal reist langs een reeks betoverende bestemmingen. Je reis begint in Faro de hoofdstad van de Algarve waar je de prachtige stranden en het historische centrum kunt verkennen.

Lees verder »