travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Eilandhoppen langs Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife op de Canarische Eilanden biedt een boeiende ultieme vakantie-ervaring. Startend op het unieke Lanzarote, verken je de betoverende landschappen, zoals de maanachtige Timanfaya-vulkaan en de architecturale wonderen van César Manrique. Vervolg je avontuur naar Gran Canaria, waar het diverse landschap zich uitstrekt van gouden zandduinen tot groene valleien. Verlies jezelf in de rijke cultuur en geniet van de bruisende sfeer van steden zoals Las Palmas. Eindig je reis op het levendige Tenerife, met de majestueuze Teide-vulkaan en prachtige stranden. Ontdek het kosmopolitische leven in Santa Cruz en de historische charme van La Laguna.

Deze ervaring van eilandhoppen biedt een harmonieuze mix van natuurlijke pracht, culturele ontdekkingen en gevarieerde landschappen op drie betoverende eilanden in de Atlantische Oceaan.

Eilandhoppen

Corsica en Sardinie

Corsica, met zijn ruige bergen en schilderachtige dorpjes, nodigt uit tot avontuurlijke verkenningen. De schitterende baaien en historische steden creëren een unieke sfeer. Van de historische charme van Dijon tot de mediterrane pracht van Toulon, voert deze reis door pittoreske landschappen en culturele schatten.

Lees verder »
Eilandhoppen

Athene, Paros en Santorini

Eilandhoppen door Griekenland biedt een prachtige reis langs betoverende locaties. Beginnend met 2 nachten in Athene, de bruisende hoofdstad doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Verken de majestueuze Akropolis en proef de levendige sfeer van de Plaka-wijk.

Lees verder »