travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Ontdek de magie van Mexico tijdens een onvergetelijke fly and drive-reis door de betoverende regio Yucatán. Begin je avontuur in het bruisende Cancun met zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven. Reis verder naar het paradijselijke Isla Holbox waar je kunt genieten van witte zandstranden en kristalhelder water. Ontdek de koloniale charme van Valladolid met zijn kleurrijke straten en rijke geschiedenis. Bezoek het adembenemende Bacalar ook wel “het meer van zeven kleuren” genoemd vanwege de prachtige tinten blauw in het water. Ontdek de mysterieuze Maya-ruïnes van Tulum gelegen aan de rand van de oceaan. Keer terug naar Cancun en geniet nogmaals van de prachtige stranden en levendige sfeer. Deze fly and drive-reis door Yucatán biedt je de mogelijkheid om de rijke cultuur adembenemende natuur en indrukwekkende geschiedenis van Mexico te ervaren terwijl je geniet van de vrijheid om op eigen tempo te reizen en te genieten van alles wat deze regio te bieden heeft.

Fly/drive buiten Europa

Amerika

Deze trip naar de Deep South brengt je naar het hart van de Amerikaanse muziek. Van Blues tot Jazz en van Country tot Dixie en nog veel meer. Geniet van de Blues en Jazz in de diverse leuke cafés in Dallas.

Lees verder »
Fly/drive buiten Europa

Zuid-Afrika

Verken het adembenemende noorden van Zuid-Afrika tijdens een onvergetelijke fly and drive reis langs betoverende bestemmingen. Begin je avontuur in Johannesburg een bruisende metropool met een rijke geschiedenis.

Lees verder »