travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Verken het adembenemende landschap van de Lofoten-eilanden in Noorwegen tijdens een onvergetelijke fly and drive-reis. Begin je avontuur in Evenes, omringd door fjorden en bergen voordat je je reis voortzet naar het schilderachtige vissersdorp Reine dat wordt beschouwd als een van de mooiste plekken ter wereld. Reis verder naar Svolvaer, waar je kunt genieten van prachtige vergezichten en mogelijkheden voor walvisspotten. Ontdek het noordelijkste puntje van de eilanden Andenes en geniet van het schilderachtige landschap en de lokale cultuur. Bezoek Harstad, waar de zee en de bergen samenkomen, en ervaar de unieke Noorse levensstijl. Deze fly and drive-reis langs de Lofoten biedt je de kans om de spectaculaire natuurlijke schoonheid van Noorwegen te verkennen, terwijl je onderweg geniet van pittoreske dorpjes en onvergetelijke uitzichten. Keer terug naar Evenes met herinneringen aan een onvergetelijke reis door dit betoverende stukje van de wereld.

Fly/drive Europa

Griekenland

Verken de rijke geschiedenis en betoverende landschappen van de Peloponnesos tijdens een onvergetelijke fly and drive reis. Begin je avontuur in de levendige stad Athene waar oude ruïnes en moderne flair samenkomen.

Lees verder »
Fly/drive Europa

Portugal

Een onvergetelijke fly/drive avontuur wacht op je terwijl je van het noorden naar het zuiden van Portugal reist langs een reeks betoverende bestemmingen. Je reis begint in Faro de hoofdstad van de Algarve waar je de prachtige stranden en het historische centrum kunt verkennen.

Lees verder »