travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Een onvergetelijke fly/drive avontuur wacht op je terwijl je van het noorden naar het zuiden van Portugal reist langs een reeks betoverende bestemmingen. Je reis begint in Faro de hoofdstad van de Algarve waar je de prachtige stranden en het historische centrum kunt verkennen. Vervolg je reis naar Sagres gelegen aan de ruige zuidwestkust van Portugal bekend om zijn adembenemende kliffen en surfmogelijkheden. Daarna ga je verder naar Lissabon de charmante hoofdstad van het land waar je kunt genieten van de rijke geschiedenis heerlijke gerechten en levendige cultuur. Je reist verder naar Obidos, een sprookjesachtige stad met middeleeuwse stadsmuren en geplaveide straatjes. Van daaruit kun je Ourem verkennen een historische stad met een indrukwekkend kasteel. Je reis brengt je naar Castelo Branco een stad die doordrenkt is van geschiedenis en cultuur en vervolgens naar Viseu bekend om zijn elegante architectuur en wijnproductie. Sabrosa biedt de mogelijkheid om de prachtige Douro-vallei te verkennen en van de lokale wijn te genieten. Je laatste stops zijn Amares met zijn weelderige groene landschappen en Porto beroemd om zijn portwijn en sfeervolle rivieroevers. Deze fly/drive reis door Portugal belooft een onvergetelijke mix van natuurlijke schoonheid geschiedenis en culinaire ontdekkingen terwijl je het land van noord naar zuid doorkruist.

Fly/drive Europa

Griekenland

Verken de rijke geschiedenis en betoverende landschappen van de Peloponnesos tijdens een onvergetelijke fly and drive reis. Begin je avontuur in de levendige stad Athene waar oude ruïnes en moderne flair samenkomen.

Lees verder »
Fly/drive Europa

Noorwegen

Verken het adembenemende landschap van de Lofoten-eilanden in Noorwegen tijdens een onvergetelijke fly and drive-reis. Begin je avontuur in Evenes, omringd door fjorden en bergen voordat je je reis voortzet naar het schilderachtige vissersdorp Reine

Lees verder »