travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

De Seychellen is een paradijselijke eilandengroep in de Indische Oceaan. De eilanden staan bekend om hun ongerepte stranden, kristalheldere water, weelderige jungles en unieke granieten rotsformaties.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Seychellen zijn de stranden die lijken op ansichtkaarten, met hun zachte zand, wuivende palmbomen en kalme, turquoise wateren. Elk strand heeft zijn eigen unieke charme. Anse Lazio, Anse Source d’Argent en Anse Georgette zijn enkele van de mooiste stranden van de eilanden.

De natuurlijke pracht van de eilanden komt tot leven in het Vallée de Mai – een Unesco Werelderfgoedlocatie gelegen op het eiland Praslin – waar de unieke coco de mer-palm te bewonderen is. Populaire activiteiten op de Seychellen zijn wandelen door de weelderige jungles en snorkelen of duiken om de onderwaterwereld vol kleurrijke koraalriffen en de diversiteit aan zeeleven te ontdekken.

De Seychellen is een bestemming waar de tijd lijkt stil te staan. Het is een plek waar ontspanning en avontuur samenkomen. Dit maakt het een droombestemming voor elke soort reiziger.

Luxe Reizen

Madeira – Portugal

Wanneer u in Funchal aankomt, staat u versteld van de onmetelijkheid. Huizen en meer huizen rijzen op uit de zee en bedekken het hele natuurlijke amfitheater dat Funchal is. Het is het belangrijkste commerciële, toeristische en culturele centrum van het eiland Madeira.

Lees verder »
Luxe Reizen

Bali

Welkom op het betoverende eiland Bali – een van de meest geliefde bestemmingen in Indonesië en een waar paradijs op aarde. Bali biedt een prachtige mix van natuur, cultuur, spiritualiteit en strand. Het eiland heeft voor ieder wat wils

Lees verder »