travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Krakau is een hele mooie stad in het zuiden van Polen. Een stad die nauwelijks aangetast is tijdens de 2de wereldoorlog en dan ook echt een oude binnenstad heeft. De vele musea en bezienswaardigheden in Krakau hebben ervoor gezorgd dat Krakau vandaag de dag één van de populairste bestemmingen is voor een stedentrip binnen Europa. Krakau is zelfs meerdere malen uitgeroepen tot de leukste citytripbestemming in Europa. En dat alles op nog geen 2 uur vliegen.

Als je in Krakau verblijft zijn er diverse mogelijkheden om te overnachten. Zelf vind ik dat je het leukste zit in de oude stad, dicht bij de Grote Markt (Rynek Głowny). Hier bied ik graag een appartement aan waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan, op nog geen 25 mtr. van de Grote Markt. Je kan hier verblijven op basis van logies maar ook inclusief ontbijt. Er is tevens een leuk restaurant annex bar aanwezig.

Stedentrips

Montreal

Veel mensen kiezen als stedentrip naar Noord Amerika vaak voor New York. En natuurlijk is New York altijd een goed idee maar denk ook eens aan de heerlijke Canadese stad Montreal. Want het hippe Montreal is ‘hot’.

Lees verder »
Stedentrips

Athene

Athene is een van de oudste steden van Europa en perfect voor een stedentrip, in welk seizoen dan ook. Athene lijkt wel een openluchtmuseum. En wat ook zo fijn is, de leukste wijken zijn allemaal te belopen.

Lees verder »