travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Verken het boeiende noorden van Zuid-Afrika tijdens een onvergetelijke fly and drive reis langs betoverende bestemmingen. Begin je avontuur in Johannesburg een bruisende metropool met een rijke geschiedenis. Vervolg je reis naar de majestueuze Drakensberg-bergen waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten en de natuurlijke pracht van het gebied kunt ontdekken. Ga verder naar Umhlanga, een idyllische kustplaats met prachtige stranden en een relaxte sfeer. Ontdek het UNESCO-werelderfgoed St. Lucia met zijn mangroven en het nabijgelegen Mbabane, de charmante hoofdstad van Swaziland (nu bekend als Eswatini). Een hoogtepunt van je reis is het verkennen van het iconische Kruger National Park, waar je de kans krijgt om wilde dieren in hun natuurlijke habitat te zien. Geniet van de schoonheid van White River voordat je terugkeert naar Johannesburg. Met de vrijheid van een fly and drive kun je op je eigen tempo reizen en de diverse landschappen en culturen van het noorden van Zuid-Afrika verkennen.

Fly/drive buiten Europa

Amerika

Deze trip naar de Deep South brengt je naar het hart van de Amerikaanse muziek. Van Blues tot Jazz en van Country tot Dixie en nog veel meer. Geniet van de Blues en Jazz in de diverse leuke cafés in Dallas.

Lees verder »
Fly/drive buiten Europa

Mexico

Ontdek de magie van Mexico tijdens een onvergetelijke fly and drive-reis door de betoverende regio Yucatán. Begin je avontuur in het bruisende Cancun met zijn

Lees verder »