travel secrets

Travel secrets

Uw reiswens is mijn uitdaging

Een betoverende luxe rondreis door Zuid-Italië wacht op jullie tijdens deze romantische (huwelijks)reis. De reis begint in het betoverende Sorrento, met zijn adembenemende uitzichten over de baai van Napels.

Verder naar het fascinerende Matera, een UNESCO-werelderfgoed bekend om zijn grotwoningen en historische charme. Daarna brengt de reis jullie naar het betoverend Apulië, waar de kustlijn, historische stadjes en weelderige landschappen samenkomen. Verken het schilderachtige Alberobello, beroemd om zijn unieke trulli-huizen.

Sluit de reis opnieuw af in de levendige stad Napels, waar jullie de vakantie in stijl kunnen afronden. Geniet van luxe verblijven in 5-sterrenhotels, verwennerij, gastronomische hoogstandjes en een romantische sfeer tijdens deze onvergetelijke reis door het betoverende Zuid-Italië.

Huwelijksreizen

Dublin – Ierland

Dublin is de hoofdstad van Ierland en de grootste stad van het land. Het is ook de stad waar het Ierse parlement zetelt. De stad heeft een lang en roemrucht verleden en dat heeft zeker zijn sporen achtergelaten in de stad.

Lees verder »
Huwelijksreizen

Aruba

Zoekt u een fijne plek om te genieten van zon, zee en een schitterend strand? Dan bent u op Aruba aan het goede adres. Lange poederzachte stranden witter dan wit en mooie kleine baaien tussen kalkstenen kliffen wisselen elkaar af.

Lees verder »